Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij De Veluwe en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en De Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij De Veluwe, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Trouwbeurs
Trouwbeurs
Gaat u binnenkort trouwen? Bent u op zoek naar een locatie? Of wilt u inspiratie op doen? Op maandag 9 februari organiseert Hotel & Gasterij De Roode Schuur de jaarlijkse trouwbeurs en u bent van harte welkom vanaf 18.00 uur. 
Bekijk hier het programma
Valentijn
Valentijn
Geniet van een romantische Valentijnsbrunch (20% gaat naar Pink Ribbon) of 5-gangen Valentijnsdiner op zaterdag 14 februari. Nog leuker wanneer u het combineert met een hotelovernachting in één van de suites. 
Meer informatie
Agenda
07 Feb
2015
Back to the Wedding
Nog een keer die prachtige jurk aan of dat fantastische pak?
09 Feb
2015
Trouwbeurs
Informatie en inspiratie voor uw bruiloft
14 Feb
2015
Valentijn
Romantische Valentijnsbrunch en Valentijnsdiner
Meer agendapunten
Highlights
31 Jan
2015
Menu Pasen bekend
Paasbrunch, Paasfondue & Paasdiner
26 Jan
2015
Business Borrel
De eerste editie vindt plaats op 19 maart
21 Jan
2015
Februari
Staat in het teken van trouwen en de liefde
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.