Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij de Veluwe & Amersfoort en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en de Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij de Veluwe en Amersfoort, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag
5 mei zijn wij de hele dag open. Geniet van een 2-gangen verrassingslunch en u krijgt p.p. 1 glas huiswijn gratis. Wilt u in de avond dineren? Reserveer een 3-gangen verrassingsdiner en u krijgt per tafel 1 gratis fles huiswijn cadeau.
Reserveren
8 mei - Moederdag
8 mei - Moederdag
Wij weten wel hoe u moeders het beste kan verwennen! We heten u en uw moeder van harte welkom vanaf 16.00 uur. Ontvangst met een Prosecco en amuse, gevolgd door een 3-gangen diner voor €29,50 per persoon. 
Meer informatie
Agenda
05 Mei
2016
Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag
Wij zijn de hele dag geopend
08 Mei
2016
Moederdag
Op zondag 8 mei leggen wij de moeders in de watten
15 Mei
2016
Pinksteren
Wij zijn de hele dag geopend
Meer agendapunten
Highlights
29 Apr
2016
Aspergekaart 2016
Vanaf maandag 2 mei zijn ze er weer!
25 Apr
2016
Nieuwe zaal De Loods
Geschikt voor iedere bijeenkomst
15 Apr
2016
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.