Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij De Veluwe en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en De Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij De Veluwe, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Pasen
Pasen
Volgende week is het alweer Pasen. Nog geen plannen? Geniet van een overheerlijke Paasbrunch, 3-gangen Paasfondue of 5-gangen Paasdiner bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur. 
Meer informatie
Koningsdag
Koningsdag
Op maandag 27 april zijn wij de hele dag geopend. Geniet van koffie met oranje gebak, een 3-gangen Koningsdiner of een borrel op ons prachtige terras. 
Meer informatie
Agenda
02 Apr
2015
11 Apr
2015
Dance Klazzikz
De beste muziek van nu en toen
10 Mei
2015
Moederdag
Op zondag 10 mei leggen wij de moeders in de watten
Meer agendapunten
Highlights
30 Mrt
2015
Nieuw! Geniet van de prachtige natuur
Mystery Wandeldag en Veluwse Trapdag
21 Mrt
2015
Lentekaart
Nieuwe kaart met frisse, smaakvolle gerechten
16 Feb
2015
Viert u Pasen bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur?
Paasbrunch, Paasfondue & Paasdiner
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.