Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij de Veluwe & Amersfoort en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en de Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij de Veluwe en Amersfoort, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Aspergekaart
Aspergekaart
Het is weer aspergetijd! Restaurant Meadows heeft een speciale aspergekaart samengesteld. Gaat u voor asperge flamande? Of kiest u voor de vegetarische groentetuin met asperges? Uiteraard hebben wij nog meer keuzes. 
Bekijk hier de aspergekaart
Zomerproeverij
Zomerproeverij
Proef 7-gangen van de nieuwe zomerkaart tijdens de Zomerproeverij op donderdag 16 juni. Ter introductie van de nieuwe kaart hanteren we een speciale prijs van €35 per persoon. 
Reserveren
Agenda
16 Jun
2016
Zomerproeverij
7-gangen van de nieuwe kaart met een introductieprijs van €35
19 Jun
2016
Vaderdag
Onbeperkt barbecueën
21 Jun
2016
Haringparty
Gezellige Haringparty met muziek en Hollandse Nieuwe
Meer agendapunten
Highlights
24 Mei
2016
29 Apr
2016
Aspergekaart 2016
Vanaf maandag 2 mei zijn ze er weer!
25 Apr
2016
Nieuwe zaal De Loods
Geschikt voor iedere bijeenkomst
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.