Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij de Veluwe & Amersfoort en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en de Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij de Veluwe en Amersfoort, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Valentijn
Valentijn
Liefde is samen eten delen! Verras uw geliefde op 13 of 14 februari en geniet samen van een 5-gangen Valentijn foodsharing menu. De chef heeft vijf prachtige gerechten geselecteerd. 
Meer informatie
2 maart Portproeverij
2 maart Portproeverij
Voor het eerst bij ons: een Portproeverij. Het oudste wijnhuis van Nederland laat u kennis maken met verschillende Port. De chef bereidt vijf passende gerechten. Deze proeverij is zowel voor de liefhebber als ter kennismaking. 
Meer informatie
Agenda
14 Feb
2016
Valentijn
Romantisch Valentijnsdiner - foodsharing
02 Mrt
2016
Portproeverij
5-gangen met bijpassende Port
09 Mrt
2016
Fashion, Beauty & Lifestyle Event
Show & Fair voor mannen en vrouwen
Meer agendapunten
Highlights
11 Feb
2016
Nieuwe vacature
Allround Financieel Administratief Medewerker (20-24 uur)
04 Feb
2016
18 Jan
2016
Reserveer nu voor Pasen
Paasbrunch, Paasfondue of Paasdiner
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.