Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij De Veluwe en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 38 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en De Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij De Veluwe, ademt de sfeer van een echte schuur, maar dan met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 38 luxe suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Kerst en Oud & Nieuw
Kerst en Oud & Nieuw
December is de feestmaand met Kerst en Oud & Nieuw. Wij organiseren diverse leuke activiteiten rondom deze feestdagen. Brunchen met de gehele familie met Kerst? Knallend het nieuwe jaar in met al uw vrienden? Bij ons kan het allemaal. 
Meer informatie
Herfst Fair
Herfst Fair
Op zaterdag 22 november organiseren we een Herfst Fair ter introductie van onze nieuwe wellnessruimte. Geniet van een gratis massage, bekijk de laatste trends op het gebied van sieraden, proef overheerlijke verse paling en meer! 
Meer informatie
Agenda
22 Nov
2014
Herfst Fair
Gratis massage en diverse leuke stands
05 Dec
2014
Sinterklaas
Wilt u het vieren met een etentje? Vind hier ons Sintmenu
18 Dec
2014
Magic Cabaret Theater Diner
5-gangen diner en unieke theatershow
Meer agendapunten
Highlights
10 Nov
2014
Kerstbomenactie Intratuin
Koop uw Kerstboom bij Intratuin en verzilver uw bedrag
06 Nov
2014
Wellnessruimte
O.a. ontspanningsmassage, bedrijfsmassage en meer
01 Nov
2014
Oplaadpunten voor uw auto
Deze vindt u op ons parkeerterrein
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.