Welkom bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij de Veluwe & Amersfoort en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 58 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites.

Open dag trouwlocatie
Open dag trouwlocatie
Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Kom dan 25 september a.s. naar onze open dag. 

Jullie kunnen vrijblijvend onze prachtige locatie, op zondag 25 september, bezoeken voor onder andere een bezichtiging en informatie. 

 

Dance Klazzikz
Dance Klazzikz
Op zaterdag 1 oktober keert Dance Klazzikz terug bij ons! Deze avond kun je de beste klassiekers horen en muziek van nu in een heerlijke mix. Je bent van harte welkom vanaf 22.00 uur en het gaat door tot de late uurtjes. Swing it out! Restaurant Meadows
Restaurant Meadows
Restaurant Meadows is de perfecte locatie voor ontbijt, lunch en diner en kenmerkt zich door een fris en hip interieur dat op moderne wijze is aangesloten bij de landelijke omgeving van Nijkerk en de Veluwe.
Reserveer hier uw tafel
Hotel De Roode Schuur
Hotel De Roode Schuur
Het 4-sterren designhotel in Nijkerk, nabij de Veluwe en Amersfoort, ademt de sfeer van een echte schuur, maar met de uitstraling van de huidige tijdsgeest. Het hotel beschikt over 57 comfortabele suites in vier verschillende interieurstijlen.
Boek hier uw suite
Agenda
25 Sep
2016
Open dag trouwlocatie
Trouwplannen? Bekijk vrijblijvend onze locatie tijdens deze dag!
01 Okt
2016
Dance Klazzikz
De beste muziek van nu en toen
12 Okt
2016
Start nieuwe menukaart herfst
Vanaf 12 oktober kunt u genieten van onze nieuwe herfstkaart.
Meer agendapunten
Highlights
11 Aug
2016
25 Apr
2016
Nieuwe zaal De Loods
Geschikt voor iedere bijeenkomst
15 Apr
2016
Meer highlights
MOEDERDAG 

Op zondag 11 mei leggen wij alle moeders in de watten. Moeders mogen gratis hun nagels laten lakken. Daarnaast organiseren wij leuke activiteiten: 


Doe mee met de Moederdagactie in samenwerking met De Garage.