header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Bruiloften


Gaat u binnenkort trouwen? Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk is vanouds dé trouwlocatie van De Veluwe. Die reputatie maken wij graag waar. We hebben namelijk alles in huis om uw bruiloft onvergetelijk te maken. U kunt zelfs uw huwelijksnacht doorbrengen in de schitterende Bruidssuite van ons 4-sterren designhotel. De Roode Schuur is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijkerk (Gelderland). Veel bruidsparen gingen u voor en schreden over onze rode loper naar de ambtenaar van de burgerlijke stand en vierden een geweldige bruiloft.

We proberen u een zo uitgebreid mogelijke indruk te geven van onze sfeervolle (feest)zalen en persoonlijke service. Graag geven we u een rondleiding langs alle zalen en onze bruidssuite. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat lekkers. Dan kunt u met eigen ogen zien wat onze moderne trouwlocatie in Nijkerk zo ontzettend bijzonder maakt.  

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Afspraken voor uw bruiloft / bruiloftsfeest zijn zowel overdag als in de avond mogelijk. Ook in het weekend. U kunt contact met ons opnemen, wij plannen dan graag een afspraak met u in. Gaat u niet trouwen en bent u alleen op zoek naar een feestlocatie? Kijk hier voor meer informatie over Gasterij De Roode Schuur als feestlocatie. 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk ligt gelegen naast Amersfoort en is goed bereikbaar vanaf de A28 en A30. Plan hier uw route. 

Trouwzaal

De Roode Schuur is een officiƫle trouwlocatie van de Gemeente Nijkerk (Gelderland). Een prachtige en sfeervolle trouwlocatie om elkaar het ja-woord te geven op uw bruiloft.

Officiƫle trouwlocatie

Rode loper

Prachtige ambiance

Meer informatie

Bruidstaarten

Elke bruidstaart is een kunstwerk. Er zijn veel mogelijkheden, van klassiek tot champagne. Wij maken graag uw bruidstaart voor uw bruiloft.

Speciaal voor u gemaakt

Tientallen mogelijkheden

Bruiloft

Meer informatie

Receptie

Tijdens een receptie feliciteren de gasten het kersverse bruidspaar. Het is mogelijk om dit in een andere zaal te houden dan de ceremonie, het diner en het feest.

Prachtige zalen

Diverse arrangementen

Meer informatie

Dineren

Uw diner op uw bruiloft kan bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk (Gelderland) georganiseerd worden. Het is mogelijk om dit in een andere zaal te doen dan de ceremonie in de trouwzaal en het feest, zodat u diverse sferen combineert. U vindt hier globale informatie over de mogelijkheden.

3-gangen diner

Barbecue

Buffet

Meer informatie

Feestzalen

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feestlocatie voor bruiloften van Nijkerk(Gelderland) en heeft vier geweldige feestzalen, te weten: De Roode Schuur, De Jachthut, De Club en De Loods. Iedere feestzaal is voorzien van een ander interieur zodat aan ieders wens voldaan kan worden. In elke zaal belooft uw bruiloftsfeest geweldig te worden.

4 zalen

Divers interieur

Hip en landelijk

Meer informatie

Bruidssuite

Na afloop van uw bruiloft kunt u heerlijk genieten in onze prachtige en ruime bruidssuite van ons designhotel in Nijkerk, gelegen in Gelderland nabij De Veluwe. De suite is maar liefst 50m2 en voorzien van een comfortabel bubbelbad voor twee personen.

Onvergetelijke huwelijksnacht

Tweepersoons bubbelbad

Champagne-onbijt

Meer informatie

Offerte aanvragen

Bovenstaande is slechts een kleine greep van wat Hotel & Gasterij De Roode Schuur te bieden heeft voor uw bruiloft. Wij kunnen alles naar wens inrichten en zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Plan een afspraak in

Vrijblijvende offerte

Ook in de avond en in het weekend

Meer informatie