header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Bruidssuite


Onvergetelijke huwelijksnacht

Tweepersoons bubbelbad

Champagne-onbijt

Designhotel

Nijkerk

Bruidssuite

Gaat u trouwen en wilt u overnachten in een prachtige suite? De Bruidssuite van Hotel De Roode Schuur in Nijkerk, gelegen in Gelderland, ontstijgt elke verbeelding en is geïnspireerd op de Paardenbloem. De suite is maar liefst 50m² en voorzien van een bubbelbad voor twee personen. Het bubbelbad is gevuld en op temperatuur zodra u in de kamer arriveert. Dat wordt nagenieten van uw onvergetelijke dag in dit moderne designhotel. 

De Paardenbloem ziet u terug in de reusachtige lamp die als blikvanger boven de tafel hangt. Aan de tafel kunt u in de ochtend heerlijk genieten van een champagne-ontbijt. Uiteraard kunt u uitslapen. Het tapijt doet denken aan de pluizen van de paardenbloem. Het behang is van chique kant. Er is zelfs een balkon met geweldig uitzicht aanwezig. Deze suite zal u zeker niet snel vergeten en is een aanrader voor uw huwelijksnacht. 

Naast overnachten na uw bruiloft is Hotel & Gasterij De Roode Schuur een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijkerk. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een receptie, diner en / of feest op uw trouwdag. 

Feestarrangement

Ons designhotel beschikt over 57 prachtige suites in Nijkerk, nabij De Veluwe. Ook uw bruiloftsgasten kunnen genieten van een overnachting na uw geweldige feest. Zo hoeven zij niet meer naar huis te rijden. Gasten kunnen tot 13.00 uur op de suites verblijven. 

Informatie over het sfeervolle 4-sterren designhotel in Nijkerk, gelegen in Gelderland, en de suites vindt u hier.
*
*
*
*


Verzenden