header image
   

Bruidstaarten


Speciaal voor u gemaakt

Tientallen mogelijkheden

Bruiloft

Bruidstaarten

Wij zorgen ervoor dat uw bruidstaart op uw bruiloft een kunstwerk wordt. Ons aanbod in bruidstaarten is zeer uitgebreid. Wij kunnen ook bruidstaarten naar uw wens maken. Alle kleuren zijn mogelijk, van rood tot zilver. De opties zijn eindeloos, van chocolade tot champagne. Een bruidstaart van tien verdiepingen? Niks is ons te gek! 

Als u in de zomer trouwt, kunt u ook overwegen om in plaats van een traditionele bruidstaart een ijsbruidstaart laten serveren. 

De bruidstaart kan naar keuze met koffie,thee, Prosecco of champagne geserveerd worden.


Ritueel bruidstaart

Het is gebruikelijk dat de bruid en bruidegom op de bruiloft de bruidstaart gezamenlijk aansnijden, te beginnen in het midden van de onderste taart. De bruid hanteert het mes en de bruidegom heeft zijn hand over die van de bruid, zo snijden zij als teken van verbondenheid samen de taart aan.

De bruidegom serveert vervolgens het eerste stukje taart aan de bruid. Na het aansnijden van het eerste stukje van de bruidstaart neemt het bedienend personeel deze rol over en zorgt voor de verdere verdeling van de taart. 

Ook is het een ritueel om de bovenste laag van de bruidstaart een jaar te bewaren. Wanneer men één jaar getrouwd is, eet men deze bovenste laag op met mensen die u dierbaar zijn. Dit zou geluk brengen in het verdere verloop van het huwelijk. 
 
 
*
*
*
*


Verzenden