header image header image header image header image
   

Trouwzaal


Officiële trouwlocatie

Rode loper

Prachtige ambiance

 

Trouwlocatie Nijkerk

Gaat u trouwen? De Roode Schuur is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijkerk (Gelderland). Gasterij De Roode Schuur is een prachtige trouwlocatie voor uw bruiloft en zorgt ervoor dat het een overgetelijke dag wordt. 

Wij denken graag met u mee. 

De Roode Schuur

De Roode Schuur is een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijkerk (Gelderland). Veel bruidsparen gingen u reeds voor en schreden over onze rode loper naar de ambtenaar van de burgerlijke stand. De Roode Schuur is een prachtige en sfeervolle zaal om elkaar het ja-woord te geven. Er zijn diverse opstellingen en inrichtingen mogelijk in deze trouwzaal. De zaal richten wij geheel naar uw wensen in. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten. Ons ervaren team staat graag voor u klaar. 

Wilt u de trouwlocatie combineren met uw receptie, diner en/of feest? Er zijn diverse mogelijkheden. U en uw gasten kunnen zelfs blijven overnachten in ons prachtige 4-sterren designhotel. Het hotel beschikt over een prachtige Bruidssuite, een zeer romatische plek voor uw huwelijksnacht. 

Alles is mogelijk bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur! 
*
*
*
*


Verzenden