header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Feesten


Uw feest is onze specialiteit. Een verjaardagsfeest, feestavond, trouwdag, personeels- of kraamfeest is bij ons in goede handen. De ideeën en feestarrangementen op onze website zijn slechts suggesties. Uiteraard kunnen wij uw evenement geheel invullen zoals u dat graag wilt. Niks is ons te gek. Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de perfecte feestlocatie van Nijkerk (Gelderland) en heeft meerdere feestzalen tot haar beschikking. Gaat u trouwen? Klik hier voor alle informatie voor uw bruiloft.

Het is mogelijk om na uw feest, eventueel met uw feestgasten, te overnachten in ons prachtige 4-sterren designhotel. Het hotel beschikt over 60 prachtige suites

Wij geven u graag een rondleiding door onze feestzalen en hotel en geven persoonlijke toelichting onder het genot van een kopje koffie of een drankje, uiteraard met wat lekkers daarbij. Dan kunt u met eigen ogen zien wat onze feestlocatie en feestzalen in Nijkerk zo ontzettend bijzonder maakt voor uw feest. Wij hebben diverse feestzalen, in diverse sferen. Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feestlocatie van Nijkerk (Gelderland) en ligt gelegen naast Amersfoort. 

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Afspraken om de mogelijkheden voor uw feest te bespreken zijn zowel overdag als in de avond mogelijk. U kunt contact met ons opnemen, wij plannen dan graag een afspraak met u in zodat wij u kunnen rondleiden door onze prachtige feestlocatie in Nijkerk (Gelderland). 

Zalen

Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk (Gelderland) heeft vier geweldige feestzalen voor elk gewenst feest: De Roode Schuur, De Jachthut, De Club en De Loods. Iedere feestzaal heeft een andere interieurstijl en ademt een eigen sfeer.

Feestlocatie

4 zalen

Hip en landelijk

Meer informatie

Overnachten

Overweegt u beslist, om na uw feest, te blijven overnachten in ons designhotel in het landelijke Nijkerk (Gelderland). Gezellig met z’n tweeën of met het hele feestgezelschap. Zo duurt het feest nog langer! Ook een rondleiding door het designhotel in Nijkerk (Gelderland) behoort tot de mogelijkheden.

Designhotel

60 suites

Late check-out

Meer informatie

Offerte aanvragen

Bovenstaande is slechts een kleine greep van wat Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk (Gelderland) voor uw feest te bieden heeft. Wij kunnen alles naar wens inrichten en zorgen ervoor dat uw verjaardagsfeest, personeelsfeest of trouwdag onvergetelijk wordt.

Plan een bezichtiging in

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ook in de avond en in het weekend

Meer informatie