header image header image header image header image header image header image
   

Arrangementen


Diverse hotelarrangementen

Compleet weekend weg

Inclusief ontbijt

Designhotel

Nijkerk (Gelderland)

 

Zomerarrangement

De zomer is officieel van start! Kom bij Hotel De Roode Schuur langs voor een heerlijk zomerarrangement. Bij aankomst staat er een ijskoud drankje voor u klaar. Overnacht 2 dagen in een verkoelde Comfort Plus Suite met heerlijk terras of balkon waar ik u tot in de late uurtjes kunt vertoeven. In de ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en op de dag van aankomst staat er een verrassingsdiner van de chef op u te wachten.

Maak gebruik van ons Zomerarrangement:

 • 2x overnachten in een Comfort Plus
 • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x welkomstdrankje op de dag van aankomst
 • 1x drie-gangen verrassingsdiner op de dag van aankomst 

De prijs voor het Zomerarrangement in ons designhotel is €121,50 per persoon op basis van 2 personen.
Boek het Zomerarrangement via de online boekingsmodule met de actiecode SEIZOEN. Het Zomerarrangement is boekbaar tot 22 september.

Ontspanningsarrangement

Wilt u verblijven in ons prachtige 4-sterren designhotel? Combineer uw overnachting met bijvoorbeeld een massage. De massage vindt plaats in onze wellnessruimte. In samenwerking met IQ Balance is het volgende ontspanningsarrangement samengesteld:


De prijs is €120 per persoon op basis van twee personen. 

Heeft u een andere behandeling in gedachte en wilt u blijven overnachten? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden, dit arrangement kunt u alleen telefonisch of per e-mail boeken. Bekijkt u hier andere wellnessarrangementen. 

Zandsculpturenfestijn

Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen in Garderen op de Veluwe. Garderen (Gelderland) ligt op 19 km afstand van Nijkerk. 


U betaalt slechts €69 per persoon op basis van twee personen voor dit arrangement in ons prachtige designhotel. Wilt u op de fiets naar het festijn? U kunt optioneel een fiets huren tegen een speciaal tarief. In plaats van €15,00 voor €12,50 per dag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Boek het Zandsculpturenarrangement via de online boekingsmodule met de actiecode ZAND. 

Paleis Soestdijk

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een koninklijke belevenis. Het bezoek zelf voert u vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook ziet u enkele privévertrekken van de laatste bewoners. Bovendien leert u Paleis Soestdijk kennen waarin prins Bernhard en prinses Juliana lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Dit maakt het tot een kwetsbaar onderdeel van ons cultureel erfgoed. Wij hebben een leuk arrangement samengesteld:


De kosten voor het arrangement zijn €64 per persoon op basis van 2 personen. Paleis Soestdijk ligt op 20 minuten rijafstand van Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk. Plan hier uw route en beleef twee fijne dagen.  

Boek dit arrangement via de online module met actiecode PALEIS. 

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is een prachtige dierentuin gelegen in de bossen aan de rand van Amersfoort en telt meer dan 1.500 dieren. Het arrangement:


De prijs voor dit arrangement is slechts €72 per persoon op basis van twee personen. Nijkerk (Gelderland) ligt op 20 minuten afstand van Amersfoort. DierenPark Amersfoort is gelegen aan de A28. Plan hier uw route. 

Boek dit arrangement via de online boekingsmodule met de actiecode DIERENPARK. 

Ayurveda Arrangement

Er even tussenuit? Kies voor het Ayurveda Arrangement. Een Ayurvedische behandeling begint waar andere behandelingen eindigen. Het gaat een stapje verder dan verwennen alleen. Tijdens een Ayurvedische massage leert u luisteren naar uw eigen lichaam. 

 • 1 overnachting in een Luxe suite in ons designhotel in Nijkerk 
 • uitgebreid ontbijtbuffet 
 • late check-out 
 • 3-gangen verrassingsdiner (afgestemd op uw advies) 
 • rondleiding en uitleg van alle faciliteiten 
 • voetenbad met ayurvedische thee en gezonde lekkernijen 
 • anamnese 
 • dosha-test van uw type inclusief uitleg en uitdraai 
 • bepalen van de technieken en samenstellen van de juiste ingrediënten voor de behandeling 
 • Ayurvedische massage van 60 minuten, afgestemd op uw type 

Voel je gelukkig en gezond in de prachtige omgeving van Nijkerk, nabij de Veluwe.  Prijs

€187,50 per persoon op basis van 2 personen.

Heeft u een andere behandeling in gedachte en wilt u blijven overnachten? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden, dit arrangement kunt u alleen telefonisch of per e-mail boeken. Bekijkt u hier andere wellnessarrangementen. 

Museumarrangement

Museum Nijkerk is een prachtige plek vol geschiedenis over Nijkerk en haar omgeving. Op dit moment zijn er twee exposities: 1916 - 2016, 100 jaar watersnood en verdwenen bedrijven van Nijkerk. Reserveer nu het volgende museumarrangement: 


De prijs voor het arrangement is €64 per persoon op basis van 2 personen. Reserveer via e-mail of telefoon. Het is ook mogelijk om het arrangement via de online boekingsmodule te reserveren met de code MUSEUM. 

Arrangement Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur, vindt u Klimbos Garderen. Het klimbos beschikt over diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt. We hebben het volgende arrangement samengesteld:


€74 per persoon op basis van 2 personen. 
Reserveer nu via onze online boekingsmodule met de actiecode KLIMBOS.  

Sport en ontspannen op de Veluwe, de ultieme combinatie! 

Golfarrangementen Edda Huzid

Heerlijk genieten van een rondje golf op de Veluwe? Boek één van de Golfarrangementen in samenwerking met Edda Huzid. 

Uw golfspel verbeteren? Laat dat maar over aan de pro's van Edda Huzid Golfacademy. Deze PGA erkende golfschool is op alle gebieden up to date en maakt gebruik van de nieuwste lesmethodes. Op de puttinggreen, chippinggreen, driving range en par 3 baan kunnen alle spelonderdelen worden aangepakt en gaat u met een plan van aanpak weer naar huis. Het arrangement:


De prijs voor dit arrangement is €84 per persoon op basis van twee personen en boekt u ook via onze online boekingsmodule met de code GOLF. 

Edda Huzid gelegen in Voorthuizen biedt u een prachtige 18 holes golfbaan. Na het spelen kunt u nog even genieten op het gezellige terras. Het arrangement: 


Het arrangement kost €104 per persoon op basis van twee personen. Reserveer het Golfarrangement online via de boekingsmodule met de actiecode GOLF2. 

Wilt u het arrangement uitbreiden of heeft u andere wensen? Wij maken in samenwerking met Edda Huzid ook arrangementen op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Arrangement Aan De Breede Beek

Genieten van de mooie natuur die Nijkerk en omgeving te bieden heeft? Overnacht in een Comfort Plus, wandel een prachtige route en stop op Wijngaard Aan De Breede Beek waar een flesje wijn voor u klaar ligt. Het arrangement: 
 
 
De prijs voor dit arrangement is €64 per persoon op basis van twee personen. De wijngaard ligt op steenworp afstand van Hotel & Gasterij De Roode Schuur. 

Boek het Arrangement Aan De Breede Beek via de online boekingsmodule met de actiecode BEEK. 

Arrangement Demis Roussos Museum

In samenwerking met het Demis Roussos Museum hebben we het volgende arrangement samengesteld: 

Prijs
€64 per persoon op basis van 2 personen.

Reserveer nu via onze online boekingsmodule met code DEMIS.


Informatie museum
De in Egypte geboren Griek Demis Roussos heeft maar liefst 60 miljoen platen verkocht tijdens zijn leven en hits als “Forever And Ever”, “Goodbye, My Love, Goodbye” en “My Friend The Wind” zijn echte klassiekers geworden door de jaren heen.
 
In 2015 overleed de zanger op 68-jarige leeftijd en vanwege zijn band met Nijkerk (hij nam al zijn platen sinds 1986 hier in Nederland op) heeft zijn Nederlandse platenmaatschappij een Demis Roussos Museum ingericht aan de Oude Barneveldseweg 65-B, op nog geen 5 minuten lopen van Hotel De Roode Schuur.
 
Het is een indrukwekkende reis door zijn carrière d.m.v. foto’s, films, interviews, tv-optredens en memorabila. Het museum is geopend elke vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur.
*
*
*
*


Verzenden