header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Suites


60 suites

Designhotel

Landelijk en modern

Nabij de Veluwe


Comfort

De Comfort suites bevinden zich op de eerste en tweede etage van het designhotel in Nijkerk. De suites hebben een gezellige en trendy inrichting. Elk met een comfortabele badkamer. 

De Comfort suites zijn er in de volgende interieurstijlen: 


Een overnachting in deze ruime en moderne kamer van dit designhotel kost €99,50. Boek hier de Comfort.

Comfort Plus

De Comfort Plus suites vindt u op de begane grond en eerste verdieping van ons designhotel in Nijkerk. De suites hebben openslaande deuren naar een terras of balkon waar u van het prachtige uitzicht geniet. Deze suites hebben een luxe en ruime badkamer.

De Comfort Plus suites zijn er in de thema’s:


Deze suite kost €109,50 per nacht. Boek hier de Comfort Plus. 

Luxe

De Luxe suites vindt u op de tweede etage van ons designhotel in Nijkerk. Met de ronde, hoge balkenplafonds waant u zich werkelijk in een adembenemende ruimte. In de Luxe suites is het mogelijk om een 3e bed bij te plaatsen (tegen een meerprijs). Naast een bureau is er ook een comfortabele zitruimte. De meeste suites kenmerken zich door interieurtype Schaap.

De Luxe suite kost €129,50 per nacht. Boek hier de Luxe.

Superior

De Superior suites vindt u op de begane grond, de eerste en tweede etage van ons 4-sterren designhotel op de Veluwe. De ruime en sfeervolle suites zijn voorzien van een zeer luxe badkamer met bad. Er is naast een bureau ook een comfortabele zitruimte.  

De Superior suite kost €139,50 per nacht. Boek hier de Superior.

Royal Suite / Bruidssuite

De Royal Suite - onze bruidssuite - is geïnspireerd op de Paardenbloem. De hotelkamer is maar liefst 50 m² en voorzien van een bubbelbad voor twee personen. Het bubbelbad is op temperatuur en gevuld zodra u in de suite arriveert. Er is zelfs een balkon aanwezig met geweldig uitzicht. Deze suite is behalve voor de bruidsnacht ook uitermate geschikt voor een romantisch weekend weg.

Een overnachting in deze prachtige kamer kost €375. Boek hier de Royal Suite. 

Late check-out

Heerlijk uitslapen en nog langer genieten van uw suite in ons moderne designhotel? Voor slechts €20 extra verblijft u tot 17.00 uur in het hotel. Ook handig als u de volgende dag nog een leuk uitstapje in de omgeving van Nijkerk, Amersfoort en/of De Veluwe wilt maken. 

Beoordeel ons

TripAdvisor
Beoordeel Hotel De Roode Schuur
*
*
*
*


Verzenden