Wandelroutes


Wandelen

Omgeving Nijkerk

Prachtige natuur

Wandelarrangement Aan De Breede Beek

Overnacht in een Luxe Suite, wandel een natuurrijke route en stop op de Nijkerkse Wijngaard Aan De Breede Beek. Hier ligt een flesje Nijkerkse wijn voor u klaar. Het arrangement kost €59 per persoon en de wijngaard ligt op steenworp afstand van de locatie. 
 

Boek dit arrangement online met actiecode BEEK. 

Wandelroute: Klompenpad (5 km)

Dit is een korte wandelroute met leuke vragen, waardoor u tijdens het wandelen bezig bent met allerlei oplossingen. Ondertussen geniet u van de prachtige natuur die de omgeving rijk is.

Wandelroute Klomenpad (pdf) 

Wandelroute: Appelpad (8 km)

Wandel door weilanden, over landgoederen en boerenerven in het buitengebied van Nijkerk (Gelderland). 

Wandelroute Appelpad (pdf) 

Wandelroute: Stille Kern (6,5km)

Een 900 hectare groot natuurgebied in het Horsterwold waar natuurlijke processen volop de ruimte krijgen. Het gebied wordt begraasd door een kudde konikpaarden, die zorgen voor een gevarieerde vegetatie. Door begrazing ontstaan er mooie overgangen tussen grasland, struiken en opgaand bos. Verschillende planten- en diersoorten vinden een plek om te kunnen groeien en leven.

Een prachtige wandelroute met als startpunt Zeewolde.

Wandelroute Stille Kern (pdf) 

Wandelroute: Kruishaarderpad (15 km)

Een fijne rondwandeling in het agrarisch cultuurlandschap. U loopt over onverharde paden via boerenland en landgoederen. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen de sfeer en vertellen bewoners en wandelaars over de geschiedenis van hun omgeving.  Een prachtige route door de natuur van Nijkerk (Gelderland). 

Wandelroute Kruishaarderpad (pdf) 

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Wandelen in het Nationale Park De Hoge Veluwe is een rustgevende ervaring. Er zijn talloze gemarkeerde wandelroutes die u zelf, aan de hand van gekleurde paaltjes, volgt. De paden doorkruisen alle landschapstypen die De Hoge Veluwe rijk is; van natuurlijk grove dennenbos tot heideveld, van stuifzand tot parkbos. Ook zijn er lange-afstandsroutes, GPS mogelijkheden en themawandelingen. 

Bekijk hier de mogelijkheden. 
*
*
*
*


Verzenden