Partners

Wij willen graag onze dienstverlening zo optimaal en uitgebreid mogelijk aan onze gasten bieden. Daarvoor werken wij samen met diverse partners. Bijvoorbeeld op het gebied van entertainment, wellness, feestconcepten, trainingen et cetera. 

De samenwerking met deze partners betekent dat wij onze gasten zo professioneel en volledig mogelijk kunnen begeleiden bij het houden van een zakelijke bijeenkomst of het vieren van een (bedrijfs)feest.  
Wij zorgen voor een uitstekende culinaire invulling in een hippe en gezellige ambiance. Onze deskundige partners voorzien u van dat ene stukje extra.     

Heeft u vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. 

listitem.tl.title Ageeth Engels

Kunstenares Ageeth Engels kent een breed scala aan mogelijkheden voor de verzorging van een kunstzinnige dag. Heeft u altijd een schilderij willen schilderen? Samen met Ageeth Engels kunt u een ochtend, middag, avond of dag schilderen in samenwerking met Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Bij de workshop, met een groot of klein doek, wordt alles vooraf ingetekend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen tekentalent.  De duur van de workshop in overleg. 

listitem.tl.title BookDinners

BookDinners is de website met de beste restaurantdeals bij u in de buurt. Hotel & Gasterij De Roode Schuur werkt samen met BookDinners.

listitem.tl.title Bruidslocaties
 Vind topbruidslocaties met veel bruiloftinspiratie en mooie locatieverhalen.
listitem.tl.title IQ Balance
Elke ontmoeting is voor IQ Balance een belangrijke inspiratiebron. De kennis van Ayurveda (ayus = leven, veda = wetenschap), de oudste gezondheidsleer ter wereld, vormt de basis van de werkwijze. 

Hotel & Gasterij De Roode Schuur & IQ Balance 
In samenwerking met IQ Balance kunt u vanaf heden genieten van onze wellnessruimte. De wellnessruimte is gevestigd in Hotel De Roode Schuur. De ruimte is toegankelijk voor iedereen, behandelingen kunnen op afspraak ingepland worden.  


Voor meer informatie kunt u terecht op de website van IQ Balance
listitem.tl.title Polo Club Midden-Nederland

Vlakbij Hotel & Gasterij De Roode Schuur, op het terrein van Stal Lozeman in Putten, bevindt zich een van de velden van Polo Club Midden-Nederland. Hier kunt u pololes nemen, een wedstrijd kijken of terecht met een gezelschap voor een introductie over de polosport.

Het poloseizoen in Nederland loopt van mei tot en met september. Polo is een fascinerende combinatie van paardensport, balspel en een levensstijl. Het is snel, vergt behendigheid en is zeer spannend. Dit maakt polo uitstekend geschikt als kijksport en enerverend om te beoefenen.vorige 1   2   3   volgende