header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Restaurant


Restaurant Meadows is de perfecte locatie in Nijkerk, gelegen in Gelderland nabij de Veluwe en Amersfoort, voor  lunch en diner. Ook voor een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide High Tea/High Wine bent u hier aan het goede adres.  

Het restaurant serveert streek- en seizoensgebonden gerechten met gebruik van biologische producten. Het restaurant hanteert een wijnconcept: op de dinerkaart (pdf) staat per gerecht aangegeven welke wijn er het beste bij smaakt. Het is mogelijk de wijn per glas te bestellen. Ook fijn: een wijnproeverij of het arrangement 'wijnen voor twee'. Restaurant Meadows beschikt ook over een bar, waar u een drankje of borrelhapje consumeert.

Restaurant Meadows in Nijkerk (Gelderland) is zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Bij mooi weer is het schitterende buitenterras met speelplaats open. Voor de koudere avonden is er een openhaard en heaters aanwezig. Er is ook een flexibele overkapping, mocht het onverhoopt gaan regenen, is het mogelijk om buiten te blijven zitten. 

Restaurant Meadows ligt in Nijkerk (Gelderland), nabij de Veluwe en Amersfoort, en is goed bereikbaar vanaf de A28 en A30.
Plan hier uw route. 

Wij hebben diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar. 

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!

Ontbijt

Elke dag serveren wij een overheerlijk ontbijt. Een goede start van uw dag in een fijne ambiance. Eerst ontbijten en daarna een wandeling maken over de Veluwe of richting de stad Amersfoort is een ideaal dagje uit.

Uitgebreid ontbijtbuffet

7 dagen per week

Doordeweeks vanaf 07.00 uur

Meer informatie

Lunch

Restaurant Meadows hanteert een uitgebreide lunchkaart.

Elke dag

12.00 uur - 17.00 uur

Verrassingslunch

Meer informatie

High Tea

Gezellig bijkletsen met familie en/of vriendinnen? Dan is de High Tea een geschikt arrangement en Restaurant Meadows een prachtige locatie. U geniet van thee in diverse smaken en overheerlijke hapjes.

Diverse lekkernijen

Leuk in het weekend

3 uur genieten

Meer informatie

Diner

Dineer sfeervol in Restaurant Meadows. Geniet van streek- en seizoensgebonden gerechten. Naast à la carte serveren wij ook een verrassingsdiner vanaf 3-gangen.

A la carte

Biologische producten

Bijpassende wijnen

Meer informatie

Wijnen

Op de dinerkaart staat aangegeven welke wijn het beste smaakt bij het gerecht. De bijpassende wijn is per glas te bestellen. Ook is het mogelijk om voor het wijnarrangement te kiezen, passend bij het aantal gangen. Ook een High Wine of wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden.

Wijnarrangement

High Wine

Wijnproeverij

Meer informatie

Beoordeel ons

We hopen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij Restaurant Meadows. Wilt u deze delen? Dat kan op de volgende pagina.

Beoordeel ons

Help anderen

Meer informatie