header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image header image
   

Vergaderen


Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de vergaderlocatie in Nijkerk (Gelderland), heeft zes multifunctionele zalen voor zakelijk gebruik en is uitermate geschikt voor uw zakelijke vergadering, congres, presentatie, training of andere zakelijke bijeenkomst. Overnacht in het prachtige 4-sterren desinghotel, perfect voor een meerdaagse vergadering. Ook een personeelsfeest en/of bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Alle vergaderzalen hebben een eigen sfeer en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparaturen. 

Op onze website proberen wij u een goede indruk te geven van onze vergaderlocatie en service. Bezoek gerust onze locatie in Nijkerk, zodat u met eigen ogen ziet wat ons zo bijzonder maakt en of de locatie bij uw vergadering, presentatie, congres of bedrijfsfeest past. Wij leiden u met plezier rond door onze vergaderzalen, Restaurant Meadows en het designhotel in Nijkerk, Gelderland. 

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Afspraken zijn zowel overdag als in de avond mogelijk. U kunt contact met ons opnemen, wij plannen dan graag een afspraak met u in. 

De locatie is goed bereikbaar, Nijkerk (Gelderland) ligt gelegen in Midden Nederland naast Amersfoort.  

Zalen en opstelling

Gasterij De Roode Schuur telt zeven vergaderzalen geschikt voor vergaderingen, meetings en andere bijeenkomsten zoals een congres of bedrijfsfeest. Iedere zaal is voorzien van een ander interieur zodat aan ieders wens voldaan kan worden. Er zijn meerdere vergaderopstellingen mogelijk en de zaal wordt naar uw wens ingericht.

Zeven vergaderzalen

Diverse groottes

Verschillende interieurs

Meer informatie

Eten en drinken

Uiteraard verzorgen wij de drankjes bij uw zakelijke bijeenkomst / vergadering. Daarnaast regelen wij graag een overheerlijke zakelijke lunch, gezellige borrel en/of smakelijk diner voor u. Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt ook meerdere vergaderzalen met elkaar combineren.

Lunch

Borrel

Diner

Meer informatie

Activiteiten

Naast een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, presentatie of congres, adviseert en regelt Hotel & Gasterij De Roode Schuur graag een ontspannende activiteit voor u. Vooral interessant bij een meerdaagse vergadering. Hier vindt u enkele mogelijkheden. Vraag gerust naar de overige opties.

Workshop

Teambuilding

Training

Meer informatie

Overnachten

Na afloop van de vergadering kunnen uw gasten overnachten in ons prachtige 4-sterren designhotel in Nijkerk (Gelderland). Het hotel kenmerkt zich door een hip, modern en landelijk karakter. Een overnachting is ideaal voor een meerdaagse vergadering.

60 kamers

Designhotel

Inclusief ontbijt

Meer informatie

Bedrijfsmassage

Hotel & Gasterij De Roode Schuur heeft in samenwerking met IQ Balance haar eigen wellnessruimte. Wij bieden bedrijfsmassages aan die los te boeken zijn maar bijvoorbeeld ook in combinatie met een vergadering / meeting.

Minder ziekteverzuim

Betere arbeidsprestatie

Vermindering stress

Meer informatie

Offerte aanvragen

Bovenstaande is slechts een kleine greep van wat Hotel & Gasterij De Roode Schuur te bieden heeft. Wij kunnen alles naar wens inrichten en zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst perfect geregeld is.

Plan een afspraak in

Vrijblijvende offerte

Ook in de avonden en in het weekend bereikbaar

Meer informatie