header image header image header image header image header image header image header image
   

Activiteiten


Workshop

Teambuilding

Training

 

Schilderworkshop

Kunstenares Ageeth Engels kent een breed scala aan mogelijkheden voor de verzorging van een kunstzinnige dag. Heeft u altijd een schilderij willen schilderen? Samen met Ageeth Engels kunt u een ochtend, middag, avond of dag schilderen in samenwerking met Hotel & Gasterij De Roode Schuur.
Bij de workshop, met een groot of klein doek, wordt alles vooraf ingetekend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen tekentalent.  De duur van de workshop in overleg. 

Workshop schapen drijven

Onder leiding van professionele trainers krijgt u van dichtbij een kijkje in de keuken van de training van een bordercollie en zijn schapen. Zijn drang en passie om schapen te drijven is een bijzonderheid op zich.

De workshop duurt 1,5 uur en is een fijne vergaderbreak in de buitenlucht. 

Rondleiding wijngaard en wijnproeverij

Achter Hotel & Gasterij De Roode Schuur ligt Wijngaard Aan de Breede Beek op het prachtige Landgoed Slichtenhorst. De wijngaard ligt op loopafstand van onze vergaderlocatie. 

WIlt u een leuke afsluiter van uw vergadering / meeting? Dan is dit een erg leuke optie. Krijg eerst een uitgebreide rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, vervolgens kunt u genieten van een wijnproeverij bij de wijngaard of op onze locatie met bijvoorbeeld aansluitend een diner.  De activiteit duurt ongeveer twee uur. 

Neemt u contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Spiegelen met Paarden

Spiegelen met paarden is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in manieren om beter te communiceren, beter leiding te geven of beter in een team te functioneren.

We zetten paarden in als een zeer effectief en energiek onderdeel van individuele coaching, teamcoaching of teambuilding. Bij “spiegelen met paarden” staat de bewustwording centraal. Je gedrag, denken, gevoel zijn van invloed op het gedrag van het paard.  Door de “spiegel” die het paard je voorhoudt, krijg je informatie over jouw manier van communiceren en contact maken. Ingesleten patronen, maar ook talenten, worden op deze manier zichtbaar en kunnen worden herkend en eventueel worden losgelaten, gewijzigd of versterkt.

Praktische informatie; Groepsgrootte: minimaal 4 personen
Investering: 1 dag, of dagdeel
Prijs: afhankelijk van uw vraag zal een vrijblijvende prijs worden opgemaakt.
Locatie: Manege Slichtenhorst, Nijkerk
Website:
www.comm2move.nl

Workshop honden spiegelen

Op welke hond 'valt' u? De drukke hond die alleen maar rondjes aan het rennen is of juist de rustige hond die lekker in een hoekje ligt? Tijdens dit programma ziet u uw echte aard terug via de hond. De hond is namelijk de spiegel van uw eigen gedrag. Een workshop vol confrontaties.

Aan de hand van diverse scenario's en opdrachten gaat u aan de slag en komt u erachter welke manier van samenwerken of leiding geven wel of niet werken. De workshop duurt 1,5 uur.

Wandelcoaching

Wandelen in de natuur is een bewezen methode om je gedachten en gevoelens in perspectief te zetten. Doordat je je aandacht automatisch verplaatst naar de omgeving, ontstaat er ruimte, word je milder en neemt je concentratie toe. Je komt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen en gedachten en krijgt scherp wat je écht wilt. Je ontdekt waar je talenten liggen en welke overtuigingen je verder helpen of juist belemmeren. 

Al lopend gaan we in gesprek om samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen. De natuur gebruiken we als metafoor om inzicht in het thema te krijgen. 

Praktische informatie;
Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Investering: 2 tot 3 uur
Prijs: afhankelijk van uw vraag zal een vrijblijvende prijs worden opgemaakt.
Website: www.comm2move.nl

Polo Club Midden-Nederland

Vlakbij Hotel & Gasterij De Roode Schuur, op het terrein van Stal Lozeman in Putten, bevindt zich een van de velden van Polo Club Midden-Nederland. Hier kunt u pololes nemen, een wedstrijd kijken of terecht met een gezelschap voor een introductie over de polosport. 

Wij organiseren in samenwerking met Polo Club Midden-Nederland diverse groepsactiviteiten. Deze maken wij op maat voor u. 

Bedrijfsmassages

Vanaf heden heeft Hotel & Gasterij De Roode Schuur in samenwerking met IQ Balance haar eigen wellnessruimte en biedt bedrijfsmassages aan. 

Gemotiveerde medewerkers zijn de basis van een succesvol bedrijf. Fysieke en geestelijke gezondheid zijn erg belangrijk. Professionals van IQ Balance ervaren dagelijks dat duurzame resultaten voordelen geeft voor uw bedrijf: 

  • Vermindering van stress en hieraan gerelateerde klachten
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer concentratie / motivatie 
  • Betere arbeidsprestaties 

Interessant als break of einde van uw meeting. Uiteraard hoeft dit niet gekoppeld te zijn aan een zakelijke bijeenkomst, u kunt dit ook los bij ons reserveren. 

Roofvogelworkshop

Tijdens deze interactieve roofvogelworkshop komt u oog in oog te staan met de prachtigste roofvogels en uilen. Maak kennis met het valkerijambacht zoals dit al eeuwen wordt beoefend.
 
Onder deskundige begeleiding van valkenier Gerard van den Brink, van De Valk Roofvogels, neemt u de valkeniershandschoen ter hand en landen deze indrukwekkende vogels op uw arm.

Teambuilding Bootcamp

De activiteit bootcamp bestaat uit een mix van sportieve componenten:

  • Samenwerken 
  • Sportiviteit
  • Inspanning
  • Competitie 

Een interessante activiteit om het samenwerken te stimuleren van uw collega's / medewerkers. De bootcamp duurt 2 uur.

Spel mijn tent is top

Kunt u de crisis aan? Pak kansen en ontwijk bedreigingen. Start met een speeddate ronde en achterhaal welke concurrenten zich op de handelsvloer bevinden. Er komen verschillende aspecten aan bod die aan de orde komen in het zakelijk leven, zoals onderhandelen.
*
*
*
*


Verzenden