Feestzalen voor elk feest

De Roode Schuur

In deze feestzaal is uw feest gegarandeerd een succes. De zaal heeft prachtige wandbekleding van rozen. De authentieke houten vloer geeft karakter aan de zaal en de reusachtige, extravagante kroonluchter doet de rest. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een podium voor een band of DJ. Bij mooi weer is het mogelijk om het aangrenzende buitenterras te gebruiken, dat prachtig uitkijkt over de weilanden. Uiteraard heeft De Roode Schuur een eigen bar en ingang vanaf buiten.

Afhankelijk van het soort feest is de zaal geschikt voor gezelschappen van 60 tot 200 personen. Hotel De Roode Schuur is de feestlocatie van Nijkerk (Gelderland).

De Jachthut

Deze knusse ruimte, voorzien van diverse jachttrofeeën, heeft een zeer gezellige ambiance. De Jachthut heeft een aangrenzend terras met leuk meubilair en vrolijke kleurige kussens. Een fijne feestzaal om uw feest te vieren in een zittende opstelling of met een klein gezelschap.

Afhankelijk van het soort feest is De Jachthut geschikt voor gezelschappen tot 80 personen.

De Loods

De Loods is een zaal met elementen van staal, hout en natuursteen. De Loods is een moderne feestzaal in Nijkerk met een industrieel design. De Loods in Nijkerk is uitermate geschikt voor een receptie, diner en/of feest. De Loods is geschikt voor een bruiloftsfeest voor +/- 80 personen, afhankelijk van de opstelling.

De Club

Hip, trendy en eigenzinnig. Dat is De Club. Deze hippe hotspot kan ook gebruikt worden als discotheek. De Club zou beslist niet misstaan in een wereldstad als New York of Tokyo. Er is zelfs een complete DJ-boot aanwezig. Een ideale zaal voor een trouwfeest waarbij het dak eraf gaat.

Afhankelijk van het soort feest is de feestzaal geschikt voor groepen van 30 tot 220 personen. De Club kan ook verkleind worden met een afscheiding. De club is een fantastische feestlocatie voor uw feest!

De Skybox

De Skybox is een schitterende feestruimte met moderne details. Een hoog bogenplafond, lichte kleurstellingen en een enorme raampartij zorgen voor een open en ruimtelijk gevoel. De mogelijkheden zijn eindeloos in deze ruimte. De ruimte is uitgerust met Wifi, een kitchenette met vaatwasser, koelkast en koffie-automaat en een groot LCD scherm met aansluiting voor een computer en geluidsinstallatie. Leuk voor private dining of een babyshower! De Skybox wordt per 1 januari 2018 niet meer verhuurd.

Ook een onvergetelijk feest?
Vraag direct een offerte aan