Wandelarrangement Veluwe Aan De Breede Beek

Ontdek een verrassende wijngaard in het midden van Nederland. Geniet van de prachtige natuur die Nijkerk en omgeving te bieden heeft. Én geniet van optimaal comfort bij Hotel De Roode Schuur. Wij hebben een prachtig Wandelarrangement voor u samengesteld. Wandel een prachtige route en stop op Wijngaard Aan De Breede Beek waar een flesje wijn voor u klaar ligt. Bij ons overnacht u in een Comfort Plus Suite. Deze suite heeft openslaande deuren naar een terras of balkon en een comfortabele badkamer.

  • Overnachting in een Comfort Plus Suite
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wandelroute met stop op de wijngaard
  • Flesje wijn naar keuze op de wijngaard

Het wandelarrangement kost €64 per persoon op basis van twee personen. De wijngaard ligt op steenworp afstand van Hotel De Roode Schuur. Dit wandelarrangement boeken? Neem telefonisch of per mail contact met ons op.


Wijngaard Aan De Breede Beek
Wijngaard Aan De Breede Beek ligt op een beschutte plek van Landgoed Slichtenhorst, bij Nijkerk in het midden van Nederland. Middenin een prachtig natuurlandschap. Ideaal om te wandelen of te fietsen. Over een gebied van 2 hectare groeien verschillende soorten druiven. Zoals de rode Cabernet Cortis en de Regent. Deze laatste soort geeft een stevige, dieprode volle wijn met veel fruit. De witte wijnen van Aan de Brede Beek zijn een mengsel van verschillende rassen: Muscat Blanc, Muscaris, Johanitter en Solaris. Alleen de beste druiven komen terecht in de wijnen. De medewerkers plukken ze met de hand en zien persoonlijk toe op de kwaliteit. Dat proeft u!