Winterarrangement

Winters genieten op de Veluwe

Start de winter met een heerlijk winterarrangement bij Hotel De Roode Schuur! Wij verwelkomen u bij aankomst met een warme koffie, thee of chocolademelk.  Overnacht twee nachten in onze Comfort Plus Suite en start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Ons Winterarrangement dat bestaat uit:

  • 2x overnachten in de Comfort Plus Suite
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x welkomstdrankje op de dag van aankomst

De prijs voor het winterarrangement is €108,50 per persoon op basis van twee personen. Het Winterarrangement is beschikbaar vanaf 21 december. Reserveer telefonisch of per mail.

Boek direct

Comfort Plus Suite

De Comfort Plus Suites op de begane grond en eerste grond zijn voorzien een luxe en ruime badkamer. En openslaande deuren naar een terras of balkon. Waar u geniet van een prachtige uitzicht over de omgeving Nijkerk. De Comfort Plus suites zijn beschikbaar in vier thema’s. Klaproos is een traditionele suite met Oudhollandse en natuurlijke elementen. Verrassend zijn de frêe lampjes, die gemaakt lijken van porseleinen theekopjes. De klaproos ziet u terug in de suite als comfortabele, moderne fauteuil. In de Schilder suite waant u zich midden in het weiland van Nijkerk. De bedlamp is een waterval van bloemen, de houten nachtkastjes zijn romantisch en modern. U wordt omringd door bloemen onder een strakblauwe hemel in deze kleurrijke kamer. Laat u verrassen door de prachtige details in de designsuites.

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Welkom in ons 4-sterren designhotel, centraal gelegen in Nijkerk, het hart van Nederland. De Roode Schuur is dé locatie voor uw bruiloft, jubileumfeest of bedrijfsfeest. We serveren elke dag de lekkerste gerechten in ons Restaurant Meadows. Van een heerlijk ontbijt en lunch tot diner. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw zakelijke bijeenkomsten in onze multifunctionele vergaderzalen. Het is allemaal mogelijk bij De Roode Schuur.