Zomer arrangement

Zorgeloos genieten bij Hotel De Roode Schuur

Start de zomer met een heerlijk zomer arrangement bij Hotel De Roode Schuur! Wij verwelkomen u bij aankomst met een glaasje bubbels.  Overnacht twee nachten in onze Comfort Plus Kamer en start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. 

Ons Zomer arrangement dat bestaat uit:

  • 2x overnachten in de Comfort Plus Kamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x glaasje bubbels op de dag van aankomst

De prijs voor het zomer arrangement is vanaf €94 per persoon op basis van twee personen. Het zomer arrangement is beschikbaar vanaf 21 juni tot 23 september 2019. Reserveer telefonisch of per mail of boek direct.

Comfort Plus Kamer

De Comfort Plus Kamers op de begane grond en eerste grond zijn voorzien een luxe en ruime badkamer. En openslaande deuren naar een terras of balkon. Waar u geniet van een prachtige uitzicht over de omgeving Nijkerk. De Comfort Plus kamers zijn beschikbaar in vier thema’s. Klaproos is een traditionele suite met Oudhollandse en natuurlijke elementen. Verrassend zijn de frêe lampjes, die gemaakt lijken van porseleinen theekopjes. De klaproos ziet u terug in de suite als comfortabele, moderne fauteuil. In de Schilder suite waant u zich midden in het weiland van Nijkerk. De bedlamp is een waterval van bloemen, de houten nachtkastjes zijn romantisch en modern. U wordt omringd door bloemen onder een strakblauwe hemel in deze kleurrijke kamer. Laat u verrassen door de prachtige details in de designsuites.

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Blijf slapen in een van onze 60 comfortabele suites. Elk modern, maar sfeervol ingericht. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!