Kamers en prijzen

Selecteer uw gewenste kamertype en geniet zorgeloos van uw verblijf bij Hotel De Roode Schuur.

COMFORT KAMER

De Comfort Kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van ons hotel in Nijkerk. De kamers hebben een gezellige en trendy inrichting. Elk met een comfortabele badkamer met douche.

Boek direct

COMFORT PLUS KAMER

De Comfort Plus Kamers vindt u op de begane grond en eerste verdieping van De Roode Schuur. Deze kamers hebben een luxe en ruime badkamer. En openslaande deuren naar een terras of balkon waar u van het prachtige uitzicht geniet.

Boek direct

3-PERSOONS COMFORT KAMER

De 3-Persoons Comfort Kamers vindt u op de tweede etage van ons hotel in Nijkerk. Met de ronde, hoge balkenplafonds waant u zich in een adembenemende ruimte. Naast een bureau is er ook een comfortabele zitruimte.

Boek direct

SUPERIOR KAMER

De Superior Kamers vindt u op de eerste en tweede etage van ons 4-sterren designhotel op de Veluwe. De ruime en sfeervolle kamers zijn voorzien van een zeer luxe badkamer met bad. Er is naast een bureau ook een comfortabele zitruimte. De superior kamers hebben allen de interieurstijl ‘Stier‘. 

Boek direct

SUPERIOR PLUS KAMER

De Superior Plus Kamers vindt u op de eerste en tweede etage van ons 4-sterren designhotel op de Veluwe. De ruime en sfeervolle kamers zijn voorzien van een zeer luxe badkamer met bad. Er is naast een bureau ook een comfortabele zitruimte. De superior plus kamers hebben allen de interieurstijl ‘Edelhert‘. 

Boek direct

ROYAL SUITE /BRUIDSSUITE

Uw onvergetelijke trouwdag afsluiten met een romantische overnachting? Dat doet u in onze Royal Bruidssuite! De romantische suites bieden volop luxe en comfort. Zo ontspant u in het bubbelbad/bad voor twee personen en geniet u samen van een geweldig uitzicht vanaf het balkon. 

Boek direct

 

 

Wanneer komt u overnachten?
Boek vandaag nog