Suites en prijzen

Selecteer uw gewenste kamertype en geniet zorgeloos van uw verblijf bij Hotel De Roode Schuur.

COMFORT SUITE

De Comfort suites bevinden zich op de eerste en tweede etage van ons hotel in Nijkerk. De suites hebben een gezellige en trendy inrichting. Elk met een comfortabele badkamer met douche.

Boek direct

COMFORT PLUS SUITE

De Comfort Plus Suites vindt u op de begane grond en eerste verdieping van De Roode Schuur. Deze suites hebben een luxe en ruime badkamer. En openslaande deuren naar een terras of balkon waar u van het prachtige uitzicht geniet.

Boek direct

LUXE SUITE

De Luxe Suites vindt u op de tweede etage van ons hotel in Nijkerk. Met de ronde, hoge balkenplafonds waant u zich in een adembenemende ruimte. Naast een bureau is er ook een comfortabele zitruimte. In deze suites is het mogelijk om een 3e bed bij te plaatsen (tegen een meerprijs).

Boek direct

SUPERIOR SUITE

De Superior Suites vindt u op de begane grond, de eerste en tweede etage van ons 4-sterren designhotel op de Veluwe. De ruime en sfeervolle suites zijn voorzien van een zeer luxe badkamer met (vrijstaand) bad. Er is naast een bureau ook een comfortabele zitruimte.

Boek direct

ROYAL SUITE /BRUIDSSUITE

Uw onvergetelijke trouwdag afsluiten met een romantische overnachting? Dat doet u in onze Royal Bruidssuite! De romantische suites bieden volop luxe en comfort. Zo ontspant u in het bubbelbad/bad voor twee personen en geniet u samen van een geweldig uitzicht vanaf het balkon. 

Boek direct

Wanneer komt u overnachten?
Boek vandaag nog