Van barbecue tot uitgebreid buffet

Keuzemenu

Dineren met uw gasten op uw feest is één van de vele mogelijkheden bij Hotel De Roode Schuur in Nijkerk (Gelderland). Bij het keuzemenu kunt u kiezen uit:

  • 3-gangen Diner
  • 4-gangen Diner
  • 5-gangen Diner

Buffet

Buffetten kunt u reserveren vanaf 25 personen. We serveren eerst koude gerechten, gevolgd door heerlijke warme gerechten en een dessertbuffet. Er is een standaard buffet en deze kunt u uitbreiden, zodat uw buffet naar wens wordt ingericht en u optimaal kunt genieten met uw gasten in onze prachtige locatie gelegen in Nijkerk (Gelderland).

Ook een uitgebreid tapasbuffet behoort tot de mogelijkheden.

Walking Dinner

Wilt u in een meer informele setting dineren met uw gasten op uw feest? Dan is de Walking Dinner geschikt. Wij serveren kleine gerechten die u staand kunt nuttigen, op deze manier kunt u met iedereen kletsen. Het Walking Dinner is vanaf 8-gangen en kan avondvullend geserveerd worden, zodat u een aantal uren kunt genieten voor uw eventuele feest begint.

Barbecue

In De Jachthut en in De Roode Schuur kunt u met een groep tot 80 personen barbecuen op uw feest, zowel binnen als buiten. We hebben een standaard arrangement, deze kan naar uw wensen worden uitgebreid.

Het is in de winter mogelijk om binnen te barbecuen, een echte verrassing voor uw feestgasten. Uw gasten kunnen lekker braden, maar wij kunnen ook voor een kok zorgen. In de zomer kunt u barbecuen op het privéterras, deze is ingericht met prachtige meubelen en kleurrijke kussentjes.

Drankarrangement

Tijdens uw feestdiner is het prettig wanneer uw gezelschap onbeperkt, gedurende de afgesproken tijd dranken kan nuttigen. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden.

Ook onvergetelijk dineren?
Vraag direct een offerte aan