Feestzalen voor uw bruiloft

Voor welke kiest u?

De Roode Schuur

Op zoek naar een feestzaal met een romantische uitstraling? Trouwzaal De Roode Schuur is dankzij de prachtige wandbekleding van rozen, de authentiek houten vloer en de extravagante kroonluchter de perfecte feestzaal voor uw bruiloft. Of het nu gaat om een podium voor een band of DJ, feestelijk gedekte tafels of een complete dansvloer. Bij mooi weer maakt u gebruik van het aangrenzende privé-terras en heeft u een prachtige uitkijk over de omgeving. Uiteraard heeft De Roode Schuur een eigen bar en ingang vanaf buiten. Afhankelijk van het soort feest is de zaal geschikt voor gezelschappen van 60 tot 200 personen.

De Jachthut

De knusse Jachthut is ingericht met vrolijke en kleurijke decoraties. Dankzij de gezellige sfeer voelen uw gasten zich direct welkom. Hierdoor is De Jachthut perfect een intiem bruiloftsfeest in een zittende opstelling of met een klein gezelschap. De feestzaal grenst aan een privé-terras, waar u zowel in de zomer als in de winter feest viert dankzij de flexibele overkapping. Afhankelijk van de indeling van uw feest is feestzaal De Jachthut geschikt voor gezelschappen tot 80 personen.

De Loods

De Loods heeft dankzij de elementen van staal, hout en natuursteen een moderne en industriële uitstraling. De mogelijkheden van deze feestzaal zijn eindeloos. Of u nu een receptie, diner en/of feest organiseert. Wij richten de feestzaal volledig in naar uw wens. Afhankelijk van de opstelling is De Loods geschikt voor maximaal 80 personen.

De Club

Uw trouwfeest vieren in een hippe club mét DJ? Ook dat mogelijk bij De Roode Schuur! Feestzaal De Club heeft de uitstraling van een echte discotheek, inclusief complete DJ-booth en dansvloer. Wat uw wensen ook zijn, wij richten de feestzaal volledig in naar uw wens. Afhankelijk van de opstelling is deze feestzaal geschikt voor maximaal 220 personen.

 

Ook een onvergetelijk huwelijksfeest?
Vraag direct een offerte aan