Actieve activiteiten

Teambuilding bootcamp

De activiteit bootcamp bestaat uit een mix van sportieve componenten:

  • Samenwerken
  • Sportiviteit
  • Inspanning
  • Competitie

Een interessante activiteit om het samenwerken te stimuleren van uw collega’s / medewerkers. De bootcamp duurt 2 uur.

Mijn tent is top

Kunt u de crisis aan? Pak kansen en ontwijk bedreigingen. Start met een speeddate ronde en achterhaal welke concurrenten zich op de handelsvloer bevinden. Er komen verschillende aspecten aan bod die aan de orde komen in het zakelijk leven, zoals onderhandelen.

Polo Club Midden-Nederland

Vlakbij Hotel De Roode Schuur, op het terrein van Stal Lozeman in Putten, bevindt zich een van de velden van Polo Club Midden-Nederland. Hier kunt u pololes nemen, een wedstrijd kijken of terecht met een gezelschap voor een introductie over de polosport. Heel leuk als actieve activiteit. Wij organiseren in samenwerking met Polo Club Midden-Nederland diverse groepsactiviteiten. Deze maken wij op maat voor u.

Escape room

Een leuke vergaderbreak? Kies voor een actieve activiteit, bijvoorbeeld een escape room. Door middel van samenwerken moeten jullie de escape room weten op te lossen binnen de tijd. Leuk voor groepen! Gaat het jullie lukken om binnen de tijd te ontsnappen?

Dropping

Ben jij benieuwd hoe oplossingsgericht uw collega’s zijn? Hoe ze zullen reageren op nieuwe situaties? Wie zal de leiding nemen en wie volgt er? Wie zal er tegen stribbelen en wie motiveert er? Wil jij hier achter komen? Kies als vergaderactiviteit voor de dropping en ontdek hoe oplossingsgericht uw collega’s zijn.