Ontspanningsactiviteiten

Heerlijke ontspanningsactiviteiten voor, tijdens of na uw vergadering

Bedrijfsmassage voor vergaderingen

Een bedrijfsmassage is een heerlijke ontspanningsactiviteit. Gemotiveerde medewerkers zijn de basis van een succesvol bedrijf. Fysieke en geestelijke gezondheid zijn erg belangrijk. Professionals van IQ Balance ervaren dagelijks dat duurzame resultaten voordelen geeft voor uw bedrijf:

  • Vermindering van stress en hieraan gerelateerde klachten
  • Minder ziekteverzuim
  • Meer concentratie / motivatie
  • Betere arbeidsprestaties

Interessant als break of einde van uw meeting. Uiteraard hoeft dit niet gekoppeld te zijn aan een zakelijke bijeenkomst, u kunt dit ook los bij ons reserveren.

Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in manieren om beter te communiceren, beter leiding te geven of beter in een team te functioneren.We zetten paarden in als een zeer effectief en energiek onderdeel van individuele coaching, teamcoaching of teambuilding. Bij “spiegelen met paarden” staat de bewustwording centraal. Je gedrag, denken, gevoel zijn van invloed op het gedrag van het paard.  Door de “spiegel” die het paard je voorhoudt, krijg je informatie over jouw manier van communiceren en contact maken.

Ontspanningsactiviteit: Wandelcoaching

Wandelen in de natuur is een bewezen methode om je gedachten en gevoelens in perspectief te zetten. Doordat je je aandacht automatisch verplaatst naar de omgeving, ontstaat er ruimte, word je milder en neemt je concentratie toe. Je komt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen en gedachten en krijgt scherp wat je écht wilt. Je ontdekt waar je talenten liggen en welke overtuigingen je verder helpen of juist belemmeren.

Al lopend gaan we in gesprek om samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen. De natuur gebruiken we als metafoor om inzicht in het thema te krijgen.

Rondleiding wijngaard en wijnproeverij

Achter Hotel De Roode Schuur ligt Wijngaard Aan de Breede Beek op het prachtige Landgoed Slichtenhorst. De wijngaard ligt op loopafstand van onze vergaderlocatie.

Wilt u een leuke afsluiter van uw vergadering / meeting? Dan is dit een erg leuke optie. Krijg eerst een uitgebreide rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, vervolgens kunt u genieten van een wijnproeverij bij de wijngaard of op onze locatie met bijvoorbeeld aansluitend een diner.  De activiteit duurt ongeveer twee uur en is uitermate geschikt als ontspanningsactiviteit.