Workshops

Vergader workshop schilderen

Kunstenares Ageeth Engels kent een breed scala aan mogelijkheden voor de verzorging van een kunstzinnige dag. Heeft u altijd een schilderij willen schilderen? Samen met Ageeth Engels kunt u een ochtend, middag, avond of dag schilderen in samenwerking met Hotel De Roode Schuur. Bij de vergader workshop, met een groot of klein doek, wordt alles vooraf ingetekend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen tekentalent.  De duur van de workshop in overleg. Ideaal als break van een meerdaagse vergadering.

Vergader workshop schapen drijven

Onder leiding van professionele trainers krijgt u van dichtbij een kijkje in de keuken van de training van een bordercollie en zijn schapen. Zijn drang en passie om schapen te drijven is een bijzonderheid op zich.

De vergader workshop duurt 1,5 uur en is een fijne vergaderbreak in de buitenlucht.

Vergader workshop koken

Kook samen met collega’s en maak op een unieke manier kennis met de internationale keuken. Natuurlijk onder begeleiding van een ervaren chef-kok. Bereid de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Ga jij voor een barbecue experience, of liever gespecialiseerd worden in de Italiaanse keuken? Er is heel veel mogelijk.

Vergader workshop honden spiegelen

Op welke hond ‘valt’ u? De drukke hond die alleen maar rondjes aan het rennen is of juist de rustige hond die lekker in een hoekje ligt? Tijdens dit programma ziet u uw echte aard terug via de hond. De hond is namelijk de spiegel van uw eigen gedrag. Een workshop vol confrontaties.

Aan de hand van diverse scenario’s en opdrachten gaat u aan de slag en komt u erachter welke manier van samenwerken of leiding geven wel of niet werken. De vergader workshop duurt 1,5 uur.

Roofvogel workshop

Tijdens deze interactieve roofvogel workshop komt u oog in oog te staan met de prachtigste roofvogels en uilen. Maak kennis met het valkerijambacht zoals dit al eeuwen wordt beoefend.

Onder deskundige begeleiding van valkenier Gerard van den Brink, van De Valk Roofvogels, neemt u de valkeniershandschoen ter hand en landen deze indrukwekkende vogels op uw arm.